Правило на трите „С“: най-важното правило за един рицар

Всеки кандидат, паж, стромилион или рицар, член на Братството, спазва строгите правила на трите “С”. Те са измислени преди векове, но са адаптирани към съвременността. Целта е всеки член на организацията да спазва нейния девиз “Draco draconem adversus bellat”, като надвие дракона в себе си и след това се изправи пред силите на Злото.


 – като Секретност: Не казвай на никого за Братството! Всичко, което научиш в него, трябва да пазиш в дълбока тайна. Споделяй само с онзи, който вече е прочел книгите от поредицата „СТРОМ“ – само той е просветен!Ето и самото правило:

- като Служение: поставяй дарбите си в услуга на добруването на човечеството! Не се възползвай нито от предимствата, нито от неправомерните привилегии, а служи на човечеството!

 

 – като Съзидателност: приемай като свои идеалите на рицарството, адаптирани към нашето време и никога не мисли, че си по-специален! Просто докажи, че си достоен за рицар! Прочети трите книги от трилогията, попълни своята форма за участие и се включи в „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ“ сега!

Коментарите са забранени.