Правилата на „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ”

Да си кандидат за рицар е лесно: трябва да спазваш правилата на трите “С”, да се примириш с комолк като Лепката и да не се издаваш пред никой.

Да си паж е малко по-трудно: трябва да си по-отговорен, да се подготвяш да спасяваш света и да надвиеш червената линия и себе си.

Имаш ли качествата и таланта да преминеш отвъд границите на кандидатите и пажовете? Ще можеш ли да прекрачиш златните врати и да надвиеш дракона в себе си?

Включи се в “Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ” и докажи, че си достоен!

Кога? От 29.11.2012 г. до 15.04.2013 г. 

Какво? Предизвикваме те да прочетеш трите книги от поредицата „СТРОМ“ на издателство „Сиела“. След това можеш да се включиш в надпреварата ни за 500 значки – награди за най-бързите читатели и за една голяма награда, която засега ще запазим в тайна…

Как да се включиш в стромическата надпревара?

  1. ПРОЧЕТИ трите книги от поредицата „СТРОМ“ на Еманюел и Беноа дьо Сен Шама. Ако пък си на възраст под 11 години, прочети само една от книгите по избор.
  2. Когато прочетеш необходимия брой книги, ПОПЪЛНИ формата си за участие – ще я откриеш в сайта на „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ“.
  3. ПОМОЛИ родител, учител или библиотекар да подпише формата за участие, за да потвърди, че си прочел книгите.
  4. ИЗПРАТИ формата за участие на следния адрес, за да се включиш в надпреварата за уникални стромически значки:

За играта „Читателска щафета”

П.К. 204

1113 София 13

СПЕЧЕЛИ!

  • Първите 500 участника гарантирано печелят уникална значка с колекционерска стойност от играта „Читателска щафета“. Запомнете – само най-бързите ще победят в разпределянето на значките!
  • Един от всички участници, изпратили формите си за участие в срок, ще спечели чрез теглене на томбола пълен комплект с книгите от поредицата „СТРОМ“, издадени на български език от издателство „Сиела“, както и голяма награда, която ще запазим в тайна засега. Защо? Защото четенето е много забавно и само по себе си е награда!
  • Ще има ли други награди? Може би… Остави ни да те изненадаме. 

Защо да участваш? Защото четенето е забавно, а силата и тайнството на СТРОМ определено си заслужават да бъдат овладяни!

Официалните правила на играта ще откриеш тук.

Коментарите са забранени.