Покажи как четеш СТРОМ, спечели фотоапарат!

Скъпи кандидат-рицарю,

дойде времето да покажеш на какво си способен!

Изпращаме те на изпитание, в което ще победи най-оригиналната и щура снимка.

Покажи ни как четеш книгите от поредицата “СТРОМ”, като се снимаш и ни изпратиш най-щурата си снимка. Ние ще подарим фотоапарат на един от всички, проявил най-голяма оригиналност.

Включи се в конкурса ни “Как четеш СТРОМ”, изпрати ни своята най-щура снимка и грабни фотоапарат!

Условия на конкурса:

Кога? От 26.03.2013 до 15.04.2013 г.

Как?

- Снимай се как четеш книгите от поредицата “СТРОМ” и ни изпрати своята най-щура снимка! Задължително условие е на снимката да се вижда корицата на някоя от трите книги от трилогията “СТРОМ”.

Изпращай фотографиите на мейл strom@detskiknigi.com и задължително напиши трите си имена, възраст, училище, класен ръководител, телефон за връзка.

- Ние ще изберем най-щурата снимка, която ще грабне награда – фотоапарат. Победителят ще обявим на 21.04.2013 г., заедно с победителя в СТРОМ-щафетата.

Кой? В конкурса “Как четеш СТРОМ” могат да участват всички читатели на възраст до 15 г.

Какво? Най-щурата снимка ще грабне специална награда – фотоапарат! Трима от останалите участници ще получат подарък – книга от поредицата СТРОМ.

Победителят! Победителят ще бъде обявен на заключителното ни събитие на 21.04.2013 г.

2 коментара по „Покажи как четеш СТРОМ, спечели фотоапарат!

    • Здравей, скъпа Михаела!

      Всъщност идеята е читателите да ни покажат как четат и се забавляват с книгите от поредицата СТРОМ. Не знам дали някой, който не е започнал да чете, ще е усетил магията на СТРОМ и ще успее да направи готина снимка, която да му донесе награда. Но пък ти може да предложиш на приятелите си да пробват и да почетат – сигурна съм, че захванат ли първия том, няма да се спрат :)
      И не забравяй – направихме промяна в правилата и деца под 11 години, които прочетат само една книга, могат да изпратят форма за участие и да грабнат рицарска значка!