Героите на СТРОМ: Рицарите на Необичайното

Рицарите на Необичайното са наричани още сеиди. Те служат на Братството, пазейки неговите тайни още от дълбока древност.

Рицарите спазват правилото на трите „С“, борят се със злите сили и са онези, от които често зависят добруването и съществуването на човечеството.

Как да станеш сеид? Как да натрупаш ТЗСС и да докажеш, че си достоен за тази титла? Прочети книгите от трилогията „СТРОМ“ и изпрати своята форма за участие – това е един от начините да получиш стромическа значка и да навлезеш в тайните на Братството!

Освен рицарите, организацията се ръководи от канцлери. Номер 7: Номер 7 ръководи парижкото Командорство и е един от десетимата канцлери в Братството. Защо десетима канцлери, щом командорствата са девет? Хмм…

Наричан още Номер 1, той не ръководи нито едно Командорство, защото на практика ръководи всичките. Върховен канцлер на Братството, Номер 1 е наричан още Местром. Никой не знае как изглежда той, дали е един или няколко души и къде се намира в действителност. Единствено малцината избрани, които се престрашат да прочетат трилогията „СТРОМ“ докрай, ще имат възможността да узнаят необикновената тайна на Местром! А тя наистина си заслужава…

Коментарите са забранени.