Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ – портал към света на книгите

Скъпи пораснали деца,

всеки от вас в една или друга степен е извървял своя път към самоусъвършенстването и към посвещаването си в ранг “Рицар на Необичайното”. И всеки ден някой от нас дава своя принос в развитието на младото поколение, посвещавайки го в тайните на знанието, добротата и любовта към книгите и четенето.

Днес вие имате възможността да ни подадете ръка и заедно да покажем на младите, че книгите не са скучни сиви предмети, събиращи прах в някой шкаф. Защото само обединените ни усилия ще доведат до истински значим резултат!

Чрез поредицата “СТРОМ” вие и децата ви ще усетите мощта на знанието, на усилието да овладееш не само заобикалящата те среда, но и себе си, защото СТРОМ е сила, способна да раздвижи мозъците, да канализира енергията и с помощта й всеки от нас да постигне невероятни успехи. Същевременно, поредицата предлага тайни и загадки, чието разгадаване изисква усилия.

Струва ли си да полагаш усилия да си добър в живота, да знаеш и да можеш? Въпрос на лично мнение, но важното е, че във всеки един от нас дреме рицар на Необичайното – трябва само да го събудим!

Как ще ни помогне вашата подкрепа? Като ни позволите да публикуваме вашите идеи за популяризирането на “Читателска щафета” сред децата около вас. Всяко малко усилие заслужава внимание, а онова, което е помогнало на един от вас, може да помогне на всички!

Пишете и споделяйте с нас на strom@detskiknigi.com - ние ще имаме грижата да публикуваме вашите секретни доклади на страниците на “Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ”!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>