“Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ” – началото…

Скъпи кандидати, пажове и стромилиони,

днес всички ние поставяме началото на играта ”Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ”.

С общи усилия от 29.11.2012 г. до 15.04.2013 г. ще овладеем мощта на изключителната сила, ще опознаем нови светове и ще разбулим вековни мистерии!

За да направим кампанията “Читателска щафета” още по-интересна, предприехме огромни промени, за да можем днес да ви я представим в пълния й блясък. Ето какво сътворихме:

- от 29.11.2012 г. до 15.04.2013 г. всички кандидати за рицари на Необичайното на възраст от 11 до 15 години, са поканени да прочетат трите книги от поредицата “СТРОМ” на Еманюел и Беноа дьо Сен Шама. Книгите се издават на български език от изд. “Сиела” – наш партньор в кампанията;

- след прочита на книгите, трябва да попълните формата си за участие и да я изпратите по пощата (това вече ви е познато, нали?);

първите 500 от вас гарантирано ще получат от колекционерските ни стромически значки, изработени специално за “Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ”;

- ние ще ви предлагаме строго секретните доклади на братството на Рицарите на Необичайното, ще ви разведем из тайните кътчета на Лувъра и ще ви запознаем с някои от най-видните личности на тайната организация.

Заслужава ли си да участвате? Това ще прецените вие… Ние гарантираме, че ако тръгнете по този път, ще откриете неподозираните си способности и ще излезете от играта с рицарски сан!

2 коментара по „“Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ” – началото…

  1. аз съм прочел няколко пъти книгите и бях във напрежение докрай. просто книгите са чудесни

  2. Поредицата “Стром” ми харесаха изключително много. Приключенията на Рафаел и Рафаела и на техните близки и приятели са итересни и поучителни. Техните приключения са и забавни, и те държат в напрежение докрай.