Безпрецедентната промяна!

Скъпи кандидат-рицари на СТРОМ,

организирайки подобна кампания като “Читателска щафета: Силата на СТРОМ”, ние се ръководим от желанието да ви покажем интересното в новите книги и същевременно да се поучим от вас – читателите. Винаги с интерес четем получените писма и вашите коментари, за да сме сигурни, че “Читателска щафета” е интересна за участниците ни.

Преди дни получихме критично писмо от наш млад почитател, участник в предишните щафети. Запален по книгите, макар и на 10 години, той чете “сериозна” литература, подходяща за тийнейджъри, а книгите за неговата възраст отхвърля като скучни. Критиката към нас бе във възрастовото ограничение за щафетата “Силата на СТРОМ” и възможността по-малките да се включат в нея, прочитайки една книга, само ако са прочели книгите на Бевърли Клиъри. Нашият познайник категорично ни заяви, че не желае да прочете три книги в щафета мини, защото се чувства достатъчно голям да чете поредицата “СТРОМ”.

Екипът ни се размисли и реши да внесе безпрецедентна промяна в правилата на тийн-щафетата, позволявайки на участниците на възраст под 11 години да прочетат една книга от трилогията “СТРОМ” и да си спечелят рицарски значки, изпращайки стромическа форма за участие.

Ако се чувствате пораснали и желаете да се потопите в света на СТРОМ, побързайте! Имате срок до 15.04.2013 г. да изпратите форма за участие с една прочетена книга и да участвате в тегленето на голямата ни награда!

Нека четенето започне сега!

2 коментара по „Безпрецедентната промяна!

 1. онова дте дето се чувствало ,, пораснало ” съвсем не е аз съм на 12 и ми беше интересно да прочета трите поредици. много бих искал да има още тома.

  • Скъпи Толга,

   радваме се, че книгите са ти харесали! За нас също са безкрайно интересни и вълнуващи.
   Нашият малък читател всъщност ни се сърдеше, че не му разрешаваме да участва в тази щафета с книгите СТРОМ, а го караме да чете книгите в другата възрастова категория. Затова позволихме и на децата, по-малки от 11 години, да участват.

   Очаквай своята рицарска значка съвсем скоро!